top of page
Biodynaaminen kraniosakraaliterapia

Palvelun tuottaa 1.1.2023 alkaen Horse&Human Balance Oy, Tiina Hursti tiina.hursti@horsehumanbalance.com / 0445001777

Biodynaaminen kraniosakraaliterapia (BCST) on kokonaisvaltainen holistinen hoitomenetelmä, joka se perustuu kehon kykyyn hakeutua tasapainotilaan ja  parantaa itseään. Menetelmän avulla vahvistetaan erityisesti näitä kehon ominaisuuksia. BCST:n kehittänyt amerikkalainen osteopaatti Dr. William Sutherland (1873-1954) eli sen juuret ovat osteopatiassa.

 

Hoito on voimakkaasti kehoa ja mieltä rentouttava, luonnollista terveyttä, elinvoimaa ja hyvinvointia edistävä. Terapiamuoto perustuu anatomian, fysiologian, embriologian ja modernin neurobiologian tutkimustietoon. Lihashuollolliset vaikutukset näkyvät eritoten lihaskipujen lievittymisinä, liikesymmetrian ja tasapainon parantumisena, lihasten rentoutumisena sekä myös luustopohjan asennon korjaantumisina, hermoston vapautumisena ja stressitilan helpottumisena. 

 

Koulutus: Kraniosakraaliterapiaa olen opiskellut vuosina 2014-2018 Tampereen kraniosakraalikoulussa sekä Biodynaamista kraniosakraaliterapiaa International Institute for Craniosacral Balancing® -koulutuksessa valmistuen 2018

bottom of page